Tesla onthult binnenkort spannende dingen

Nu maar afwachten wat dan precies, want vooralsnog tasten we in het duister.

Op 22 september is het Battery Day bij Tesla. Dat betekent dat er nieuwe onthullingen worden gedaan op accugebied. Denkelijk komen er grotere en verbeterde accupakketten, waarbij grotere uiteraard slaat op de opslagcapaciteit. Eerder is al duidelijk geworden dat Tesla eigen accucellen ontwikkelt. Tegelijkertijd sluit het merk contracten met zoveel mogelijk accuproducenten, enerzijds om de toevoer te garanderen, anderzijds om niet afhankelijk te worden van één partij.

Uiteraard is het directeur Elon Musk in hoogsteigen persoon die een wel zeer spaarzame mededeling heeft gedaan over Battery Day

Het zou ook zomaar kunnen dat de verbeterde versie van de Tesla Model S en X worden onthuld. Met grotere accupakketten, krachtigere motoren en verbeterde rijeigenschappen. Ook is het nog altijd wachten op de Tesla Roadster, Cybertruck en Semi.

Verder wordt er gespeculeerd over een kleinere, goedkopere Tesla, maar denkelijk laat die ev nog even op zich wachten. Zonder twijfel blijft de reuring rond het merk voortduren.

Bron: groen7.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *